organik ürünler

angela white


angela white (4 mart 1988 doğumlu), avustralya pornografik sinema oyuncusu ve yönetmenidir. kariyerine yetişkin endüstrisinde 2003 yılında başlayan white, avn onur listesi'ne girdi ve avn yılın kadın performansı ödülünü iki kez kazandı. xbız onu "avustralya'nın en tanınmış yetişkin sanatçısı" olarak nitelendirdi.

angela white, 4 mart 1985'te avustralya'nın sidney kentinde doğdu . kariyerine 2003 yılında yetişkin endüstrisinde başladı. [1] [3] ilk sahnesi, 18 yaşına girdikten hemen sonra score tarafından çekildi . [3]

2007 yılında white, score dergisinin yılın gönüllü modeli seçildi .

beyaz için 2011 yılında onu ilk erkek / kız sahnesi yapılan dvd angela beyaz nihayet fucks . [3]

kasım 2013'te white, resmi web sitesi angelawhitestore.com'u başlattı. [4] o ayın ilerleyen saatlerinde white ve jessa rhodes , 2014 xbız ödülleri için resmi kupa kızları seçildi . [2]


2017'de xrco ödülleri'nde beyaz
ekim 2014'te white, film yayınlamak için girlfriends films ile bir dağıtım anlaşması imzaladı . ilk filmi angela, ilk anal, ırklararası anal, çift penetrasyon (dp) ve tüm anal üçlü rol aldı. [5] aynı ay fleshlight , beyaz adlı erkekler için yeni bir fleshlight kızı olan erkekler için bir mastürbasyon aleti yapımcıları. [6] fleshlight girl adlı ilk avustralyalı. [7]

eylül 2015'te white, xbız tarafından ilk kızları üçlü, blowbang, hava geçirmez ve toplu tecavüz özelliklerine sahip olan angela 2 yapımı hakkında röportaj verdi. [8]

eylül 2016'da, xbız white ile yaptığı röportajda, abd'ye taşındığını ve brazzers , naughty america ve jules jordan gibi şirketler için çekim yapmak üzere spiegler girls ile imzaladığını söyledi . [9]

xbız onu "avustralya'nın en tanınmış yetişkin sanatçısı" olarak nitelendirdi. [2]

ocak 2018 yılında beyaz 35 yıllık eş barındırılan avn ödülleri içinde göster las vegas komedyen yanında, nevada koç spears ve kamerası yıldızı harli lotts. aynı ödül gösterisinde, beyaz, avn onur listesine dahil edildi ve 2018 avn yılın kadın sanatçısı seçildi . [10]

nevada, las vegas'taki 36. yıllık avn ödülleri gösterisinde, white, 2019 avn yılın kadın sanatçısı seçildi ve tori black'e iki kez avn yılın kadın sanatçısı seçildi.

webcam modeli
white ayrıca düzenli çalışmasıyla bir web kamerası modeli olarak tanınır . [11]

white, ocak 2014'te avn ile yaptığı röportajda white, web kamerası aracılığıyla hayranlarıyla bağlantı kurmaktan nasıl keyif aldığını ve bunu yapmayı ne zaman durduramayacağını belirtti. yetişkin endüstrisinin korsanlıkla ilgili meseleleri aşmak için canlı şovlara doğru daha fazla hareket edeceğini hissettiğini söyledi. [3]

diğer medyadaki görünüşleri
white, 2007 yılında televizyona avustralya komedi dizisi pizza'da başladı . [12]

eylül 2013'te white, sbs 2 avustralya haber programı the feed'de yayınlandı . [13]

kasım 2013'te white, abc 2 belgeselinde the vagina diaries'de göründü . [14]

mayıs 2015'te white, plgrm tarafından hazırlanan kısa belgesel the porn ıdentity'nin konusu oldu. [15]

eğitim ve akademik çalışma
2007 yılında white , melbourne üniversitesinde bachelor of arts programına kaydoldu . 2010 yılında toplumsal cinsiyet çalışmalarında birinci sınıf onur derecesiyle mezun oldu. [16] avustralya pornografi endüstrisindeki kadın deneyimleri üzerine nitel araştırmalar yaptı. [17]

ağustos 2017'de, white'ın onur tezi bulguları medyaya, cinsiyete ve cinsellik'e yönelik routledge companion'da "the porn performer" başlıklı bir bölüm olarak yayınlandı . [18] [19]

white, doktora derecesini tamamlamak için üniversiteye geri dönmek istediğini belirtti ve daha geniş bir performans kesiti içermek için çalışmalarını genişletmek istediğini belirtti. [17]

politika
2010 yılında beyaz için siyasi adayı olarak koştu avustralya seks partisi içinde victoria eyalet , seçimden [16] o hakları için mücadele nerede seks işçileri . [20] seçim sırasında, dvd'lerinin kopyalarını x dereceli filmlerin yönetmeliklerini azaltmak amacıyla avukat general rob hulls'a gönderdiğinde poz kazandı . [21]

2013'te, beyaz ve diğer avustralya seks partisi adayı zahra stardust, birlikte bir pornografik sahneyi çeken ilk siyasi aday oldu. [22]

kısmi filmografi
2014 angela [1]
2015 angela kadınları seviyor [1]
2015 angela erkekleri seviyor [1]
2015 angela üçlü seviyor
2015 angela 2 [1]
2016 angela gonzo'yu seviyor [1]
2016 angela kadınlar 2 loves
2016 angela erkekler 2 loves
2017 angela kadınlar 3 loves
2017 angela üçlü seviyor 2
2017 angela anal seviyor
2017 angela 3
2017 angela beyaz titwoman mı
2018 angela kadınlar 4'ü seviyor
2018 angela anal 2'yi seviyor
2018 angela darkko tarafından
2018, ben angela
2019 angela kadınlar 5'i seviyor
ipek sıva eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat